Contact

>
Contact

Livrare și Retur​

Conditii de livrare 
 
www.ac-ab.ro  va asigura ca face toate eforturile pentru ca produsele comandate sa ajunga la Dvs. cât mai repede posibil. Astfel, orice produs are termen de livrare 2-3 zile.

Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate dupa ora 18 sau în weekend.

Livrarea se face doar pe teritoriul ROMANIEI prin intermediul curierului DHL sau Fan Curier.

Va multumim pentru întelegere!

Costurile livrarii sunt gratuite.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci când cumparati de pe site-ul nostru. De aceea, daca nu sunteti incântat de cumparaturile facute, le puteti returna in 14 zile calendaristice iar noi va vom înapoia contravaloarea lor.  

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

„Consumatorul returnează produsele fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11/ OU nr.34/2014. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.  Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”

 Pentru a informa www.ac-ab.ro cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate sa completeze FORMULARUL DE RETURNARE PRODUS sau pe mail office@ac-ab.ro.

Adresa la care pot fi returnate produsele este:

Calea Bucuresti nr.66, Craiova, Dolj. – 0750866555

Returnarea banilor

Rambursarea sumei achitate: 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.ac-ab.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de returnare.
www.ac-ab.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care www.ac-ab.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).
www.ac-ab.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la RETUR prin aceeasi metoda de plata folosita ca la comanda initiala, prin transfer bancar in contul IBAN specificat in mailul de notificare al returului ; suma înapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport aferent returului.  

 Profesionistul rambursează sumele din contract folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un produs diferit sau cu acelasi produs de alta marime cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.

Formular de Contact pentru Reclamatii, Retur sau Sugestii

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nu ai niciun produs în coș.